Boek jouw familie en of gezinsstoot nu !!

Hey daar, avontuurlijke gezinnen en bruisende families! Wil je een onvergetelijke fotoshoot beleven met tot wel 10 dierbare mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Wanneer? Nou, eigenlijk wanneer het jou uitkomt! Door de week of in het weekend, en als zondag je beter uitkomt, dan regelen we dat gewoon (met een klein extraatje, natuurlijk).
En laten we eerlijk zijn, met de langere dagen is een fotoshoot na het eten toch wel een topidee, nietwaar?
naamloos-

Maak nu jouw afspraak !

Lieve woorden

Wij hebben een fotoshoot gedaan bij Patricia, vanaf het eerste telefoongesprek een enorme goede klik, zo spontaan en lief, dat gaf gelijk een goed en prettig gevoel.

Met mijn ouders en ons gezin bestaande uit mijn man en ik, 3 kinderen en schoonzoon, is dat toch in totaal een 8 koppig span, waarbij er 2 kinderen zijn met een + je. Die een spanningsboog hebben van heel kort.

Patricia kon daar zo goed mee omgaan, SUPER gewoon.
In het Streekbos geweest, prachtige foto’s gemaakt in een lekkere ontspannen sfeer, iedereen relaxed. Helemaal goed.

Als beloning lekker met het gezin en opa en oma wezen eten bij eigenwijs.

Patricia, je bent een topper, ontzettend bedankt voor de mooie en spontane foto’s, geen portretfoto’s of statie foto’s,

Maar gezellige foto’s waar we met een goed gevoel en met veel plezier op terug kijken.

Patricia zou onze bruiloftsreportage maken, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Ondertussen wel contact blijven houden, dus toen mijn ouders 40 jaar getrouwd waren, kon Patricia wel mooi een familieshoot doen voor ons doen als verrassing voor mijn ouders.

Op een mooie dag in het bos in Vogelensang hebben we de shoot gedaan. Patricia zette ons niet stijf naast elkaar, maar deed dit heel speels en vanuit het gevoel. Dit was ontzettend fijn. We waren heel benieuwd hoe de foto's geworden waren! Blijft toch altijd spannend.. Gelukkig kregen we de foto's erg snel geleverd. Wauw! Ik had er geen andere woorden voor dan dit! Zulke mooie foto's en zo mooi vast gelegd! Ik werd er ontzettend blij van. En niet te vergeten: mijn ouders natuurlijk ook. Ik kan daarom ook niet wachten totdat Patricia uiteindelijk ook onze bruiloft zo mooi vast kan leggen!!

Contact

Heb je toch nog vragen, bel of mail me gerust.