De Fluter 13 | 1616 RP Hoogkarspel | Tel: 06 – 23 94 50 36 | patriciapetrickfotografie@gmail.com | Buiten op gewenste locaties

klik hieronder om alle foto's te bekijken

Familie/portret

Met zijn allen of alleen op de foto gaan is leuk!

Vind u het leuk om mooie foto’s van jezelf of van de familie te hebben? Om cadeau te geven of is het gewoon weer hoogtijd om met het gezin/ familie op de foto te gaan, op canvas gedrukt voor in de huiskamer.

 

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, Ik wil proberen iedereen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, door zo min mogelijk te regisseren. Neem de tijd en dan komen er vanzelf de mooiste foto’s.

We maken voor twee weken na de opname datum een afspraak. We bekijken dan de gemaakte foto’s, Ook krijgt u een persoonlijke inlog code. Met deze code kunt u de foto’s thuis nog online bekijken en bestellen. Ook het direct bestellen behoort tot de mogelijkheid. Er is een ruime keuze aan afdrukken, vergrotingen, canvasdoeken, bekers, noem maar op. Even wat kletsen om aan elkaar en de omgeving te wennen. Een kopje koffie of een glaasje limonade. Dit is vooral voor kinderen heel belangrijk.

 

Tijdens een sessie maak ik niet alleen een groepsfoto, maar als gewenst ook van de afzonderlijke personen.

 

Een reportage zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren, afhankelijk van hoe het gaat. Bij de één zal het wat langer duren, bij de ander iets korter.

 

Direct na de fotoshoot plannen we een vervolgafspraak (binnen 2 weken) voor een kijksessie. Tijdens de kijksessie word de reportage gepresenteerd.

 

Daarna selecteren we de portretten die u wenst bij te bijbestellen, van welke u een grote canvas wilt hebben of waarvan u een serie vergroot wilt zien. Daar begeleid ik u graag bij. Samen maken we een selectie die precies past bij uw wensen.

 

De kijksessie duurt ongeveer 1 uur. U heeft dus ruim voldoende tijd om uw favoriete portretten te selecteren. Met 4 weken is uw bestelling in huis.

Heeft u een bestelling snel nodig, bijvoorbeeld in verband met een geschenk? Geef dit bij het boeken van de fotoshoot dan aan. Hiermee houd ik dan natuurlijk zoveel mogelijk rekening.

 

Heeft u nog vragen?

Bel me gerust op 06 2394 50 36 of neem contact op.