De Fluter 13 | 1616 RP Hoogkarspel | Tel: 06 – 23 94 50 36 | patriciapetrickfotografie@gmail.com | Buiten op gewenste locaties

klik hieronder om alle foto's te bekijken

Profielfoto's (LinkedIn, Facebook)

U bent ZZPer, of hebt een kleine of grote onderneming. Maakt in dit geval even niet uit. Om jezelf goed te kunnen presenteren Heeft u een goede profielfoto nodig. Kies een paar foto’s met dezelfde uitstraling en gebruik die in je marketinguitingen. Denk aan uw website, nieuwsbrief en de diverse social media als Twitter, LinkedIn, Facebook, pinterest, uitnodigingen voor evenementen en brochures. Daarmee zorg u voor herkenbaarheid.

 

Bij mij in de studio kunt u terecht voor professionele zakelijke portretfoto's

Het is vaak de eerste indruk die een klant van u krijgt. De fotoshoot duurt circa drie kwartier en wordt gemaakt met wit en/of zwarte achtergrond.

Bij de profielfotoshoot krijgt u vier digitale bestanden naar keuze, zodat u kan Variëren op de diverse sociaal media.

Ook zakelijke profielfoto's op locatie behoort tot de mogelijkheid De omgeving waarin een foto gemaakt wordt, de achtergrond voegt vaak veel toe aan de beleving. Een zakelijk omgeving, uw eigen organisatie zorgt voor een professionele uitstraling en herkenning van uw bedrijf. Een redactioneel portret voor bij interviews profiteert hier maximaal van.

Wenst u een prijsopgave voor u of uw bedrijf mail dan naar patriciapetrickfotografie@gmail.com

 

Profiel fotoshoot kost €105,- inclusief btw

De omgeving waarin een foto gemaakt wordt voegt vaak veel toe aan de beleving.

Een zakelijk omgeving, uw eigen organisatie zorgt voor een professionele uitstraling en herkenning van uw bedrijf. Een redactioneel portret voor bij interviews profiteert hier maximaal van. U krijgt dezelfde voordelen als bij een zakelijk fotoshoot in de studio, dus ook 6 foto's met lichte retouche die vrij te gebruiken zijn. Met deze sessie zullen we zo'n 2 uur bezig zijn. Op uw locatie dus zonder reistijd.

 

Speciaal voor bedrijven bieden ik zakelijke profielfoto’s aan. In een ontspannen sfeer maken ik mooie teamfoto’s en profielfoto’s van de medewerkers. Zo kunt u de mensen achter de organisatie op een professionele en frisse manier voorstellen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de zakelijke profielfoto’s te laten maken. De fotoshoot kan overdag of ’s avonds, van maandag t/m zaterdag, plaatsvinden. Op locatie, bij het bedrijf of bij ons in de studio.

 

Zakelijke profielfoto’s, op locatie, voor bedrijven € 275 excl. Btw 2 personen,

elke extra persoon 35,- ex.btw