Levensfotografie

Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken

Levensfotografie

Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken

Bijzondere levensmomenten vastleggen

Waarom wachten op het juiste, perfecte moment als je ook nu mooie herinneringen kunt laten vastleggen?

In ons leven zijn er altijd bijzondere momenten, die belangrijk zijn en die je je wilt blijven herinneren. Juist aan de alledaagse momenten gaan we snel voorbij, terwijl die herinneringen het fijnst zijn om te bewaren.

Het mooiste vind ik die intieme momenten met een uniek verhaal. Oftewel de bijzondere levensmomenten. Je kunt dan denken aan een huwelijk of mooie gezinsfoto's. Een combinatie van foto en verhaal vind ik geweldig om te maken. Vooral het imperfecte van het leven vastleggen. Gewoon zoals het is. Het leven is nou eenmaal niet altijd perfect.

gezinsfotografie levensfotografie patricia petrick fotografie levensfotograaf afscheidsfotograaf west-friesland noord-holland hoorn venhuizen hem enkhuizen

Wat houdt levensfotografie in?

Levensfotografie is een combinatie van mooie portretten, ontspannen momenten en geposeerde posities. Op een journalistieke manier leg ik vast. Ik fotografeer wat ik zie en zie de kleinste details. Vooral de emoties leg ik vast. In de nabewerking gebruik ik altijd realistische kleuren.

De hele familie is welkom, geen meerprijs per persoon! Maar groepen groter dan 10 personen doe ik niet. Uitgezonderd bruiloften.

De reportage kunnen we vroeg in de ochtend, tot later in de avond inplannen, zolang het licht het toelaat. Jaargetijde gebonden.

Op deze manier hoeft er niemand speciaal vrij voor te nemen of de geliefde voetbal wedstrijd af te zeggen.

Er valt altijd wel een mouw aan te passen. Bij levensfotografie staan jouw wensen voorop.

Het liefst fotografeer ik buiten. Er zijn genoeg prachtige locaties waar we heen kunnen om jullie mooie gezin/familie foto's te maken. Zoals het streekbos, IJsselmeer, een park of gewoon bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving, in de tuin bijvoorbeeld. Wist je dat je op veel meer plekken mag trouwen dan het stadhuis? Ik ben in de loop der jaren op hele leuke plekjes geweest.

Ook stoere locaties voor fotoreportages zijn erg leuk. Bijvoorbeeld Fabriek Zuidermeer
(te reserveren voor meerprijs) of ergens een coole muur met graffiti.

Misschien is er wel een fijne locatie waar jullie graag komen.

Samen vinden we de geschikte locatie voor jullie gezin/familie reportage.

Gewoon zoals het is

Werkwijze

Zodra je jouw bijzondere levensmomenten wilt vastleggen en je neemt contact met mij op, dan beginnen we met een telefonische of persoonlijke kennismaking. We bespreken een datum en tijd en stemmen jullie wensen af.

Ik ben goed in het creëren van een ongedwongen sfeer. En stel jullie snel op je gemak. En ben ik vooral onopvallend aanwezig. Het is jullie moment.

Wanneer de foto’s klaar zijn maken we een kijk afspraak. Zo kun je rustig kiezen welke foto’s je wilt ontvangen op welk product
en wat je evt. groter wilt nabestellen en cadeau doen.

levensfotografie patricia petrick fotografie levensfotograaf afscheidsfotograaf west-friesland noord-holland hoorn venhuizen hem enkhuizen gezin foto
ALBUM2

Herinneringsalbum

Naast de digitale bestanden vind ik het belangrijk dat er altijd een tastbare herinnering overblijft. Een prachtig vormgegeven album die herinneringen met liefdevolle momenten levend houdt. Digitale bestanden kunnen 'corrupt' raken. De digitale wereld gaat zo snel, dat we merken dat ouderwets een album doorbladeren nog altijd vele malen waardevoller is. Een album neem je vlot erbij en wordt vaak jaren erna nog ingekeken.

Wat je standaard krijgt is een mini album.

Prijzen

Pakket 1

€ 227,-
 • Telefonisch en of persoonlijk contact
 • 1 uur fotografie
 • Zorgvuldig selecteren en bewerken van de foto's (6 uur)
 • Preview via mail binnen 7 dagen
 • Fotoboekje met 8 foto's t.w.v. € 65,-
 • 5 digitale bestanden op hoge resolutie, zelf uitkiezen
 • afname meerdere bestanden op hoge resolutie mogelijk, €20,00 p.b ook verzorgen van producten op nabestelling en advies

Pakket 2

€ 797,-
 • Telefonisch en of persoonlijk contact
 • 3 uur fotografie
 • Zorgvuldig selecteren en bewerken van de foto's
 • Preview via mail binnen 7 dagen
 • Fotoboekje met ongeveer 8 foto's t.w.v. € 65,-
 • USB stick met een selectie foto's
 • Online slideshow (2 maanden beschikbaar)

Pakket 3

€ 997,-
 • Telefonisch en of persoonlijk contact
 • 6 uur fotografie
 • Zorgvuldig selecteren en bewerken van de foto's
 • Preview via mail binnen 7 dagen
 • Fotoboekje met ongeveer 15 foto's t.w.v. € 185,-
 • USB stick met een selectie foto's
 • Online slideshow (2 maanden beschikbaar)

Extra wensen zijn altijd bespreekbaar

Lieve woorden

Wij hebben een fotoshoot gedaan bij Patricia, vanaf het eerste telefoongesprek een enorme goede klik, zo spontaan en lief, dat gaf gelijk een goed en prettig gevoel.

Met mijn ouders en ons gezin bestaande uit mijn man en ik, 3 kinderen en schoonzoon, is dat toch in totaal een 8 koppig span, waarbij er 2 kinderen zijn met een + je. Die een spanningsboog hebben van heel kort.

Patricia kon daar zo goed mee omgaan, SUPER gewoon.
In het Streekbos geweest, prachtige foto’s gemaakt in een lekkere ontspannen sfeer, iedereen relaxed. Helemaal goed.

Als beloning lekker met het gezin en opa en oma wezen eten bij eigenwijs.

Patricia, je bent een topper, ontzettend bedankt voor de mooie en spontane foto’s, geen portretfoto’s of statie foto’s,

Maar gezellige foto’s waar we met een goed gevoel en met veel plezier op terug kijken.

Patricia zou onze bruiloftsreportage maken, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Ondertussen wel contact blijven houden, dus toen mijn ouders 40 jaar getrouwd waren, kon Patricia wel mooi een familieshoot doen voor ons doen als verrassing voor mijn ouders.

Op een mooie dag in het bos in Vogelensang hebben we de shoot gedaan. Patricia zette ons niet stijf naast elkaar, maar deed dit heel speels en vanuit het gevoel. Dit was ontzettend fijn. We waren heel benieuwd hoe de foto's geworden waren! Blijft toch altijd spannend.. Gelukkig kregen we de foto's erg snel geleverd. Wauw! Ik had er geen andere woorden voor dan dit! Zulke mooie foto's en zo mooi vast gelegd! Ik werd er ontzettend blij van. En niet te vergeten: mijn ouders natuurlijk ook. Ik kan daarom ook niet wachten totdat Patricia uiteindelijk ook onze bruiloft zo mooi vast kan leggen!!

Contact

Heb je toch nog vragen, bel of mail me gerust.